G2Foto - No Stress

Eskövői fotózás - stressz- és kompromisszummentesen

Nem az számít, hogy tíz órája készülődünk.
Nem az számít, hogy a hőségtől átizzadt az ing, vagy hogy éppen felhős az ég.
Nem az számít, hogy száz ember hogyan tudja ugyanakkor ugyanazt csinálni, hogy minden tökéletes legyen és elmondhassuk, teljesítettük ezt a feladatot is.

Az számít, hogy van egy pillanat, amiben benne van az örömünk, a sikerünk, a munkánk, mindaz, ami megkülönböztet minket másoktól, és amikor évek múlva ránézünk a képre, akkor eszünkbe jusson, hogy milyen csodálatos volt megélni.

Szeretem a munkám. Imádom a pillanatot.

Pál Gergely Botond
G2Foto - No Stress

Fotók

Tetszenek a képek, kérem az ajánlatot!

Köszönjük, küldjük az ajánlatot!

Referenciák

Erika & Attila

"A fotózások nagyon jó hangulatban telnek szeretem, hogy bolond! Abból csak jó sül ki, mikor belefekszik a pocsojába vagy egy korláton lóg. Remélem sok alkalommal leszek még stresszes miatta, Ő ez miatt sokszor nevet majd rajtam. Kívánom hogy sok embernek legyen szerencséje ahhoz, hogy Ő örökítse meg életük legszebb pillanatait."

Andrea & Gergely

"Imádjuk benned azt, ahogyan látod a világot; hogy elkapsz minden fontos pillanatot és a legjobban azt, amikor átadod magad kreativitásodnak. A tehetséged páratlan és mi nagyon hálásak vagyunk neked azért, amiért életre szóló élményeinket megörökítetted."

Anett & Gábor

"Szeretem, hogy Gergő meglát és megörökít olyan pillanatokat, gesztusokat, érzelmeket, amik egy másodperc töredéke alatt történnek. Mindig is jobban szerettem ezeket a képeket visszanézni, mint a beállítottakat, valahogy jobban megmaradnak az ember emlékezetében."

Éva & Gábor

"Mindenképpen műtermes fotózást szerettem volna, meggyőzött, hogy ne így legyen. Megérte. Tökéletes fotók, amiket nem lehet egy szimpla “köszivel” elintézni..."

+36/30 768 0890
+36/30 927 7803

Ha esetleg nem érsz el, akkor éppen fotózom, küldj sms-t és vissza foglak hívni!